Uw dakkapel op maat gemaakt

Dakkapellen

Onze dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord én bij Techado leveren we maatwerk. Alle voordelen zorgen ervoor dat we erg veel enthousiaste klanten hebben. We leggen het graag aan je uit.

Techado dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord

We maken onze Techado dakkapellen van slimme en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten die héél lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben.

Zo gebruiken we geen loodslabben, maar Leadax loodvervanger voor een waterdichte afsluiting. We werken met PIR hardschuimisolatie die dunner is en beter isoleert dan bijvoorbeeld glaswol of knauf en we werken bijvoorbeeld met Keralit buitenbekleding. Dat wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is onderhoudsvriendelijk en duurzaam! Voor in de kozijnen gebruiken we HR++ dubbelglas en we leggen geen bitumen dakbedekking, maar EPDM rubber dakfolie met een levensverwachting van 50 jaar.

Zo heb je jarenlang zorgeloos plezier van je investering!

Techado levert maatwerk

Onze adviseurs komen graag naar je toe om je te informeren en te adviseren. Ze nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en ze meten de ruimte op om snel en vrijblijvend een scherpe offerte te maken.

Natuurlijk houden we daarbij rekening met al je specifieke wensen en het is goed om te weten dat een Techado dakkapel in de stijl van jouw huis wordt ontworpen. Je kunt kiezen in maatvoering, het materiaal, de kleur en natuurlijk ook de kozijnindeling. Klik hier als je een gratis kleurmonster wilt opvragen van de Keralit buitenbekleding. Het comfort kun je verhogen door accessoires zoals rolluiken, sunscreens en bijvoorbeeld horren. In onze showroom in Elst zie je wat er allemaal mogelijk is.

Soms is het prettig om aan beide zijden een dakkapel te plaatsen en als dat niet kan, is het altijd nog mogelijk om met Velux dakramen te werken. Natuurlijk houden we bij Techado altijd rekening met de bouwtechnische mogelijkheden en de voorschriften.

Waarom je voor Techado kiest

We bouwen jouw dakkapel prefab in onze productiehal. Zo garanderen we hoge kwaliteit en weinig overlast bij jou thuis. Binnen een werkdag monteren we ter plaatse; dat is lekker snel!

Bijna alles is mogelijk. Zo bepaal je zelf ondermeer de kleur, de maten en de kozijnindeling. En je kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten of kunststof kozijnen en draai of draai-/kiepramen.

Voor een dakkapel aan de voorzijde is vaak een vergunning nodig. Bij Techado helpen we je graag met de bouwtekeningen en het papierwerk. Onze dakkapellen voldoen natuurlijk aan de geldende bouwvoorschriften uit het Bouwbesluit.

Bij Techado geven we 15 jaar garantie op onze dakkapellen. Zo weet je zeker dat de constructie écht goed is en dat hij wind- en waterdicht blijft.

Dakkapellen maken, is ons vak. En omdat we er héél veel produceren en we dat bovendien in onze eigen productiehal doen, werken we snel en rekenen we met scherpe prijzen.

Techado is betrouwbaar en houdt van fair deals. Voor ons betekent dit dat je niet vooraf aanbetaalt, maar pas na plaatsing de rekening voldoet. Bovendien zijn we aangesloten bij de Stichting Keurmerk Vast en Zeker aan Huis. Zo loop je geen enkel risico.

In alle jaren hebben we héél veel dakkapellen geleverd en tegenwoordig houden we de reacties van onze klanten bij op klantenvertellen.nl. Daar scoren we een ruime 8 en maarliefst 99% procent van onze klanten beveelt ons bij anderen aan. Daar zijn we trots op!

Kortom

Onze dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord én bij Techado leveren we maatwerk. Alle voordelen zorgen ervoor dat we erg veel enthousiaste klanten hebben. Natuurlijk vinden we het fijn als we jou ook van dienst mogen zijn. Bel ons of mail even via de contactpagina, we helpen je graag!

Techado b.v.

Alex Timmer.